Welkom!

Centraal op het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland ligt onze prachtige cultureel erfgoedboerderij uit 1879 verscholen tussen de wilgen, populieren en fruitbomen. Logeer in de sfeervolle B&B huisjes of in één van de luxe gastenverblijven in cottagestijl op slechts 3 km van het mooie monumentale havenstadje Zierikzee.Accommodaties

Terug in de tijd, maar met alle comfort en luxe van nu. De Zeeuwsche Hoeve biedt vijf accommodaties, gevestigd in de buitenverblijven van onze karakteristieke boerderij. Authentieke details zijn nog steeds aanwezig en garanderen een ontspannen verblijf in stijl. 

Zon

 Een gastenverblijf waar je letterlijk van gaat stralen! Geniet onder andere van de infrarood sauna in dit fijne verblijf, welke onderdeel is van de grote landbouwschuur.

Zie, de Maan schijnt door de bomen. Verscholen tussen de fruitbomen ligt deze 'Zeeuwse cottage' met eigen veranda, infrarood sauna en veel privacy.

Hemels genieten in dit charmante en sfeervolle verblijf. Vroeger onderdeel van de wagenschuur, maar recentelijk omgetoverd tot accommodatie met infrarood sauna.

Stilte na de Storm. Wakker worden met een prachtige zonsopgang in dit gezellige, karaktervolle huisje. Beschikt over infrarood sauna. 

Sterre is het zusje van Storm en de perfecte bestemming om te genieten van rust en privacy met een eigen buitenplaatsje in de mooie binnentuin.
Locatie