Ervaar Zeeland

Zeeland is gelegen in het zuidwesten van Nederland. Welbekend om de uitgestrekte stranden, prachtige duingebieden én de meeste zonuren. Maar er is nog zoveel meer wat deze provincie parel te bieden heeft!

Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland dit kleine 'landje in zee', wat verbonden is door dijken, tunnels en bruggen. Waar rust, ruimte en frisse lucht zorgen voor nieuwe energie. Van ontspanning tot (water)sport, van gastronomie tot cultuur - voor een ieder is er wat wils. Beleef het ultieme vakantiegevoel, hier aan de kust. De Zeeuwsche kust.Rondom de hoeve

Niet ver van de "kop van Schouwen" waar de mooie stranden omgeven door duinen en bossen prijken aan de horizon, ligt onze prachtige culturele erfgoed boerderij  verscholen tussen de bomen in de Zeeuwse polder.

Geniet van de rust op het erf en van de weidse vergezichten, of verken de historie van het prachtige nabij gelegen Zierikzee.

Wandel over de mooiste stranden langs de kust of huur één van onze fietsen om erop uit te gaan. Ontdek het eiland, of installeer je met je favoriete boek in de tuin tussen de fruitbomen.

Even weg van alle drukte, volkomen onthaasten en tot rust komen in de B&B appartementen of in één van de zelfstandige gastenverblijven waarin volledige privacy en comfort centraal staan. Liever ier as tuus! 


Kijk & beleef

Het is het hele jaar door goed vertoeven op de Zeeuwsche Hoeve. Kom het échte Zeeland proeven!