B&B  Sterre


Als de Sterre(n) stralen

Deze cottage schittert op het gebied van sfeer, rust en volkomen privacy. Zowel binnen als op het eigen buitenterras. De prachtige vergezichten over de polder vervelen nooit. 

Sterre straalt van verre! Deze 2-persoons cottage is samen met Storm gevestigd in de voormalige kleinveeschuur en heeft een oppervlakte van circa 41 m2. Comfort en rust, warmte en gezelligheid voeren hier de boventoon. De openslaande deuren naar buiten bieden toegang tot het ruime privé terras, waar het volop genieten is van de rust en de Zeeuwse jaargetijden.

De landelijk ingerichte woon/eetkamer is uitgerust met een pelletkachel. De koelkast, de koffie- & thee faciliteiten en WiFi/TV/radio maken het plaatje compleet. Iedere ochtend wordt er op afgesproken tijdstip een heerlijk ontbijt gebracht bij het verblijf.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, wastafel en toilet. Op de romantische slaapvide staat de opgemaakte 2-persoons boxspring klaar. Dat zal heerlijk slapen onder de Sterre-hemel!


Sterre heeft een eigen ingang. Tussen de twee verblijven Storm en Sterre is een extra  (niet toegankelijke) ruimte  gecreëerd om de rust en privacy te waarborgen.

Let op: de steile trap naar boven is niet of minder geschikt voor gasten die fysieke beperkingen hebben of slecht ter been zijn.

Een (h)eerlijk vers ontbijt met kakelverse eitjes van de eigen kippen wordt iedere ochtend gebracht naar het verblijf of in de tuin.


Prijzen & informatie

Prijzen*: vanaf €135.00 per nacht inclusief ontbijt bij een verblijf van minimaal twee nachten. €18,50 toeslag bij een verblijf van één nacht. Klik op de button Direct Reserveren voor het actuele prijzenoverzicht en beschikbaarheid. Ontbijt wordt dagelijks in het verblijf geserveerd.

*Op basis van twee personen en inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, bad- en bedlinnen, badjassen en WIFI.
 Exclusief toeristenbelasting à €1,95 per persoon per nacht.