B&B Storm


Uitwaaien in Storm

Opwarmen bij de houtkachel, genieten van de infrarood sauna en rust ervaren op een eigen buitenplaatsje. Het is altijd genieten in Storm. Door weer en wind!

Ervaar de rust, de charme en de warmte van deze knusse cottage! Storm heeft een oppervlakte van circa 34 m2 en is vrij gelegen in de voormalige kleinveeschuur naast cottage Sterre. Met uitzicht op de groene binnentuin vanuit het huisje en volledige privacy op het eigen terras.

De sfeervolle woonkamer is uitgerust met een pelletkachel voor warmte en gezelligheid. WiFi/TV/radio zijn aanwezig. De koelkast en de koffie- & thee faciliteiten bieden het nodige comfort. Iedere ochtend wordt er op afgesproken tijdstip een heerlijk ontbijt gebracht bij het verblijf.

De open badkamer heeft een inloopdouche, infrarood sauna, wastafel en toilet. Bad- en bedlinnen en badjassen zijn inclusief. Op de romantische slaapvide onder het schuine dak kun je de regendruppels horen tikken. De comfortabele boxspring staat opgemaakt klaar voor een heerlijke nachtrust. Volop genieten! 


Storm heeft een eigen ingang. Tussen de twee verblijven Storm en Sterre is een extra  (niet toegankelijke) ruimte  gecreëerd om de rust en privacy te waarborgen.

Let op: de steile trap naar boven is niet of minder geschikt voor gasten die fysieke beperkingen hebben of slecht ter been zijn.

Een (h)eerlijk vers ontbijt met kakelverse eitjes van de eigen kippen wordt iedere ochtend gebracht naar het verblijf of in de tuin.


Prijzen & informatie

Prijzen*: vanaf €135.00 per nacht inclusief ontbijt bij een verblijf van minimaal twee nachten. Klik op de button Direct Reserveren voor het actuele prijzenoverzicht en beschikbaarheid. Ontbijt wordt in het verblijf geserveerd. 

*Op basis van twee personen inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, bad- en bedlinnen, badjassen en WIFI.
Exclusief toeristenbelasting à €2.04 per persoon per nacht.