Praktische zakenVeelgestelde vragen

Vanaf hoe laat kunnen wij inchecken?
Check-in is vanaf 15:00u, graag horen wij de verwachte aankomsttijd van tevoren via een mailtje, belletje of appje. Check-out is mogelijk tot 10:30u. 

Voor hoeveel personen zijn de verblijven?
Alle verblijven zijn ingericht voor 2 personen. Het is helaas niet mogelijk om een extra bed voor een derde persoon bij te plaatsen. Wilt u graag een klein kindje/baby meenemen, dan dient u zelf te zorgen voor een kinderbedje.

Zijn huisdieren toegestaan in de verblijven?
Nee - niet omdat we niet van dieren houden, integendeel, maar omdat onze eigen dieren op de hoeve (los)lopen en er onrust/stress zou kunnen ontstaan.

Is er een mogelijkheid om fietsen te huren?
Ja, het is mogelijk om bij ons (elektrische) fietsen huren. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Is er een sauna aanwezig?
De verblijven Storm, Maan, Zon en Hemel hebben allemaal een infrarood sauna. Deze is niet aanwezig in Sterre. Sterre heeft wel een badkamer met ligbad. 

Is het mogelijk om een groepsverblijf te boeken?
Bestaat uw gezelschap uit meer dan 2 personen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor een groepsverblijf en de speciale tarieven! 

Zijn alle verblijven inclusief ontbijt?
Nee, alleen B&B Storm en Sterre zijn inclusief ontbijt. Deze verblijven hebben geen keuken en dus geen mogelijkheid om zelf eten te bereiden. Er is wel een koelkast aanwezig en er zijn koffie en theefaciliteiten. De verblijven Zon, Maan en Hemel zijn allemaal voorzien van een keuken en dus zelfvoorzienend. Op aanvraag en in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om bij deze verblijven een ontbijt bij te boeken. 

Mag er bezoek worden ontvangen?
Externe gasten kunnen eventueel worden ontvangen in overleg, maar alleen als de rust en privacy van de andere gasten hierdoor niet wordt verstoord.

Is roken toegestaan? 
Roken in de verblijven is niet toegestaan. 

Is er verwarming aanwezig in de verblijven?
Ja, alle verblijven zijn voorzien van verwarming. Hemel, Maan en Storm en Sterre hebben een extra  houtkachel. Hiervoor verkopen we hout à € 5 per zak. In Zon zorgt een pelletkachel voor de verwarming van het gehele verblijf. De pelletkorrels zijn inbegrepen bij de huur.

Zijn de verblijven toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn?
Het gastenverblijf Maan heeft als enige van de vijf verblijven een slaapkamer op de begane grond. Bij de andere verblijven zijn alle slaapvertrekken op de eerste etage welke te bereiken is door middel van een trap.  Let opStorm en Sterre hebben een steile trap en zijn daardoor niet geschikt voor gasten met een fysieke beperking. 

Is er een ontbijtzaal?
Nee, het ontbijt van B&B Sterre en Storm wordt iedere morgen tussen 8:30-9:30 uur (tijd naar keuze) bij het verblijf gebracht. Het is ook mogelijk om met mooi weer in de tuin te eten.  


Annuleringsvoorwaarden:
Bekijk bij het maken van een reservering naar de geldende annuleringsvoorwaarden. Voor het actuele prijzenoverzicht verwijzen wij naar de reserveringsmodule

Voorwaarden, aansprakelijkheid en regels
Wij doen er alles aan om je een fijne tijd te geven op onze hoeve. Onze mooie tuin delen we graag. Voel je vrij om te genieten, maar houd je wel rekening met de verblijven en privacy van de andere gasten? Wij wonen zelf ook op de boerderij - bij vragen, 'klop' dan gerust even bij ons aan.

De Zeeuwsche Hoeve is niet verantwoordelijk voor schade aan, verlies of diefstal van eigendommen van gasten. Verblijf en gebruik van middelen, tuin en ook parkeren is op eigen risico. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens, voor het privacy beleid klik hier.