Praktische zakenVeelgestelde vragen

Vanaf hoe laat kunnen wij inchecken?
Check-in is vanaf 15:00u, graag horen wij de verwachte aankomsttijd van tevoren via een mailtje, belletje of appje. Check-out is mogelijk tot 10:30u. 

Voor hoeveel personen zijn de verblijven?
Alle verblijven zijn ingericht voor 2 personen. Het is helaas niet mogelijk om een extra bed voor een derde persoon bij te plaatsen. Wilt u graag een klein kindje/baby meenemen, dan kunt u zelf een bedje meenemen. Wij hebben eventueel een kinderbedje te huur voor €10.00 inclusief matrashoesje en dekentje. 

Zijn huisdieren toegestaan in de verblijven?
Alleen in gastenverblijf Hemel laten we -onder voorwaarden en tegen een toeslag van €35.00,  honden toe op aanvraag - niet omdat we niet van dieren houden, integendeel, maar omdat onze eigen dieren op de hoeve (los)lopen in de grote tuin en er onrust/stress zou kunnen ontstaan.

Is er een mogelijkheid om fietsen te huren?
Ja, het is mogelijk om bij ons (elektrische) fietsen huren. Vraag ons naar de mogelijkheden. De huurprijs voor een elektrische fiets bedraagt €22.50 per dag en voor een gewone fiets €10.= per dag. We moeten dit wel 24 uur van te voren aanvragen bij het verhuurbedrijf.

Is er een sauna aanwezig?
De verblijven Maan, Zon en Hemel hebben allemaal een infrarood sauna. Deze is niet aanwezig in Storm en Sterre. Sterre heeft wel een badkamer met ligbad. Let op! Gebruik en/of overgiet u niet met water in de infrarood sauna dat kan alleen in een stoomsauna. Gebruik van de sauna is op eigen risico.

Is het mogelijk om een groepsverblijf te boeken?
Bestaat uw gezelschap uit meer dan 2 personen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor een groepsverblijf en de speciale tarieven! Voor groepsverblijven kunnen we een ontbijt aanbieden in onze ontvangstruimte.

Zijn de verblijven inclusief ontbijt?
De verblijven Zon, Maan, Hemel, Sterre en Storm zijn allemaal voorzien van een keuken en dus zelfvoorzienend. Op aanvraag, afhankelijk van de drukte, is het mogelijk om bij deze verblijven een ontbijt bij te boeken.  De kosten voor het ontbijt zijn €17.50 per persoon per dag. Het ontbijt wordt in de accommodatie gebracht.

Mag er bezoek worden ontvangen?
Externe gasten kunnen eventueel worden ontvangen in overleg, maar alleen als de rust en privacy van de andere gasten hierdoor niet wordt verstoord.

Is roken toegestaan? 
Roken in de verblijven is niet toegestaan. 

Is er verwarming aanwezig in de verblijven?
Ja, alle verblijven zijn voorzien van verwarming. Maan heeft een extra  houtkachel. Hiervoor verkopen we hout à €7.50 per mand. In Zon, Hemel, Storm en Sterre zorgt een pelletkachel voor de verwarming van het gehele verblijf. Er is 1 zak  pelletkorrels inbegrepen bij de huur in de  koude maanden wanneer verwarming noodzakelijk is. In de warme maanden kunt u een zak pelletkorrels a €10.= bij ons kopen voor de sfeer in de accommodaties. Er mogen alleen pelletkorrels gebruikt worden van het merk dat wijzelf gebruiken omdat de kachel daarop ingesteld is.

Zijn de verblijven toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn?
Het gastenverblijf Maan heeft als enige van de vijf verblijven een slaapkamer op de begane grond. Bij de andere verblijven zijn alle slaapvertrekken op de eerste etage welke te bereiken is door middel van een trap.  Let opStorm en Sterre hebben een steile trap en zijn daardoor niet geschikt voor gasten met een fysieke beperking. 

Is er een ontbijtzaal?
Nee, het ontbijt is op aanvraag en wordt iedere morgen tussen 8:30-9:30 uur (tijd naar keuze) bij het verblijf gebracht. Het is ook mogelijk om met mooi weer in de tuin te eten.  Voor grote groepen die meerdere accommodaties afhuren, is het mogelijk om in de ontvangstruimte gezamenlijk te ontbijten, Vraag ons naar de mogelijkheden.

Is het mogelijk om de accu van een elektrische fiets op te laden?
Ja, het opladen van de accu van een elektrische fiets is geen probleem

Is er een  laadpaal aanwezig?
Nee, we hebben geen elektrische laadpaal op ons terrein. Het is vanwege brandgevaar niet toegestaan om de accu van de elektrische auto in de gastenverblijven op te laden.

Zijn er handdoeken aanwezig in de huisjes?
Ja, ieder huisje is voorzien van 2 grote handdoeken, 2 kleine handdoeken en een keukendoek en theedoek.  Hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Wilt u een extra setje handdoeken ontvangen dan vragen we daarvoor €7.50.

Zijn schoonmaakkosten inclusief?
Ja, schoonmaakkosten zijn inclusief. We vragen u wel om de accommodaties netjes, stofzuig/veegschoon achter te laten en geen vuile afwas te laten staan op het aanrecht. Tevens vragen we u om de gebruikte handdoeken in de douche te leggen en eventueel het beddengoed afhalen. Treffen we de accommodatie erg vies aan dan kunnen we extra schoonmaakkosten rekenen a €45.00. 

Het is mogelijk om uw appartement tussendoor schoon te laten maken en de bedden te laten verschonen. Hiervoor rekenen we €25.00. Dit wel graag van te voren melden. Wilt u ook uw bedlinnen vervangen dan komt er €10.= bij.

Zijn jullie aangesloten op een septictank?
Ja we zijn aangesloten op een septictank. Om verstopping te voorkomen gebruiken we 2-laags toiletpapier en mag er geen maandverband en mogen er geen tampons doorgespoeld worden in het toilet. 
Gebruik geen producten met chloor deze zijn funest voor het biologische evenwicht van de septictank. Er staat ecologische afwasmiddel voor gebruik in de keuken van Zon, Maan, Sterre en Hemel.

Wat voor soort koffie/theefaciliteiten zijn er?
In iedere accommodatie is een Nespresso apparaat en/of filterkoffie apparaat en een waterkoker aanwezig.
De cupjes/filterkoffie hiervoor kunt u kopen bij de supermarkt.

Is het toegestaan om te barbecueën, een vuurkorf aan te steken of een kampvuur te maken?
Nee helaas, dit is niet toegestaan omdat de kans op brandgevaar erg groot is in onze bosrijke omgeving.


Annuleringsvoorwaarden:
Bekijk bij het maken van een reservering naar de geldende annuleringsvoorwaarden. Voor het actuele prijzenoverzicht verwijzen wij naar de reserveringsmodule

Voorwaarden, aansprakelijkheid en regels
Wij doen er alles aan om je een fijne tijd te geven op onze hoeve. Onze mooie tuin delen we graag. Voel je vrij om te genieten, maar houd je wel rekening met de verblijven en privacy van de andere gasten? Wij wonen zelf ook op de boerderij - bij vragen, 'klop' dan gerust even bij ons aan.

De Zeeuwsche Hoeve is niet verantwoordelijk voor schade aan, verlies of diefstal van eigendommen van gasten. Verblijf en gebruik van middelen, tuin en ook parkeren is op eigen risico. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens, voor het privacy beleid klik hier.